Loco/Motive pakt uit met EP release party in het Zuiderstrandtheater
De Haagse band komt met 2e EP

Met grote trots vieren de heren van de Haagse band Loco/Motive de release van hun 2e EP-album Voyage of a Wave op donderdag 27 juni
met een live optreden in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen.

Na het succes van hun debuut-EP Departure die de Hagenezen op menig podium bracht in 2018 hebben de mannen niet stil gezeten. Samen met producer Erik Schurman (o.a. Handsome Poets) zijn zij ondergedoken in de wereld van de dansbare pop, wat resulteerde in de vrolijke melodieën en swingende beats die de basis leggen voor hun nieuwste werk in de vorm van hun EP Voyage of a Wave.

De EP omvat 3 tracks die zij voor het grote publiek vereeuwigden in de sferische Bullet Sound Studios (o.a. Lenny Kravitz en Golden Earring). De eerste kritieken zijn lovend over hun nieuwste aanwinst, met reacties als: “Catchy nummers die je vrolijk maken” – Ready2Play en “Lekkere sound als Foster The People” – programmeur Zuiderstrandtheater. De EP Voyage of a Wave is vanaf 28 juni 2019 te streamen vanaf o.a. Spotify en Apple Music.

Met ondersteuning van de bands Sunny Rays zal Loco/Motive vanaf 20:30u een avondvullend programma verzorgen in de foyer van het Zuiderstrandtheater, waar zij uiteraard voor het eerst hun EP Voyage of a Wave en ander nieuw materiaal ten gehore zullen brengen. De zaal is open vanaf 19:00u.

Wat? EP-releaseparty Loco/Motive
Waar? Foyer Zuiderstrandtheater
Wanneer? Donderdag 27 juni
Zaal open? 19:00u
Aanvang? 20:00u
Entree? Gratis
www.zuiderstrandtheater.nl/programma/Locaties/Zuiderstrandtheater/